Annonse

Første innlegg !!

Dette er både spennende og litt skummelt på en gang, men endelig er jeg i gang! Dette med starte en blogg er noe jeg har hatt lyst til en god stund, men problemet har vært at jeg ikke helt visste hva jeg ville lage en blogg om.

 Jeg har i flere år drevet med baking som en hobby og synes dette er utrolig morsomt å holde på med. Det gir en mestrings følelse å kunne skape noe som andre setter så stor pris på. Den siste tiden har jeg også blitt mer interessert i matlaging, med rene råvarer og lage alt fra bunnen av. Jeg har cøliaki så det er vel den største grunnen til at jeg begynte å bli mer opptatt av dette, også har interessen kommet snikende etter hvert, både for smak og tilberedning av råvarer. Og ikke minst det å kunne dyrke ting i min egen hage.

 Så jeg kunne godt ha laget en blogg som kun handlet om mat og kaker, men det finns det mange av allerede, derfor har det blitt satt litt på pause frem til nå. For snart to måneder siden kjøpte endelig jeg og samboeren hus, så nå har min andre store interesse vokst frem, nemlig hage! ( også på så kort tid! ).  Jeg var egentlig ikke så sikker på at jeg hadde den, før jeg nå endelig fikk min egen hage, hvor jeg kan planlegge og drive akkurat som jeg ønsker. Av den grunn fikk jeg en ide om å starte en blogg akkurat nå, slik at de som vil følge bloggen min kan være med på min hagereise helt i fra starten. Jeg vil dele mine prosjekter, planer, tips og erfaringer. Jeg håper også på å kunne få tilbakemeldinger og råd fra deg som leser. Og selv om jeg har begynt med hagearbeid ser jeg ikke bort ifra at det kan komme et innlegg om mat og bakst en gang i blant :)

Ønsker dere fortsatt en fin søndagskveld :) 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg