Annonse

Forslag til en variert ukemeny

Hei god mandag :)

Da har det igjen blitt en ny uke og i dag synes jeg at det er på tide å gi deg et nytt forslag til hva du kan ha til middag den kommende uken. Derfor har jeg satt sammen et forslag hvor jeg har brukt tidlige oppskrifter som jeg har delt med deg, dermed er det bare for deg å klikke på linken (overskriften) for hvert forslag, da vil du komme rett inn på siden med oppskriften på retten, slik at det blir lettere for deg å planlegge og skrive handleliste. Håper du finner noe som frister og at dette kan gjøre valgene dine litt lettere :)

Mandag:
Start uken med en rask, men allikevel smakfull middag. Lag brennende kjærlighet som blant annet består av potetmos og bacon! Så enkelt og så godt.

Tirsdag:
Til ukens første fiskemiddag kan du lage laks med et smakfullt urte-lokk og servere den sammen med ris og stekte rødbeter, dette er nydelige smaker som gjør fiskemiddagen ennå bedre.

Onsdag:
På kalde og mørke vinterdager er det nesten ikke noe som passer bedre enn varmende supper eller gryter, og mange av disse gjør seg nesten selv, hva med å prøve deg på denne varmende og smakfulle gryten med reinsdyrkjøtt?

Torsdag:
Anbefaler at du har minst en middag til som inneholder fisk denne uken, og en måte å tilberede den på er å panere den og servere den med hjemmelaget pasta, dette er en rett som vil falle i smak hos de fleste.

Fredag: 
Gjør en vri på fredags-pizzaen og lag disse ovnsbakte paprikaene med pizzafyll, med denne oppskriften er det også enkelt å tilpasse smaker etter eget ønske.

Lørdag:
I helgen kan du lage noen gode og tradisjonelle pannekaker som er fylt med bacon, dette er deilig helgemat som kommer til å bli tatt godt i mot hos både barn og voksne.

Søndag:
Avslutt uken med en annen tradisjonell rett, nemlig frikassé. Her kan du selv velge om du vil bruke kylling eller høns, godt blir det uansett.

Baketips:
Kanskje du får gjester i løpet av uken og har lyst til å servere noe ekstra godt til kaffen, da kan du jo prøve deg på disse deilige porsjons kakene. Sarah Bernhard er også perfekt å servere hvis du får besøk av noen med cøliaki eller laktose-intoleranse.

Ha en strålende uke med varierte middager :)

Kommentarer

  1. titanium bikes.titanium-arts.com | AUSTRALIA - Titanium Racing
    titanium bikes.titanium-arts.com. 2017 ford focus titanium Titanium. titanium mig 170 Titanium-Titanium. Titanium-Titanium. Titanium-Titanium. Titanium. Titanium. Titanium. westcott scissors titanium Titanium. titanium melting point Titanium. Titanium. Titanium. Titanium. Titanium. titanium melting point Titanium. Titanium. Titanium. Titanium. Titanium. Titanium.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg