Annonse

Fersk ost, med dette produktet lager du den enkelt selv!

Hei og hopp :)
Inneholder reklame
I dag skal jeg tipse deg om et super praktisk og morsomt produkt som gjør at du enkelt kan lage din egen ost, som du kan smaksette med akkurat det du selv liker og samtidig ha full kontroll på ingrediensene uten unødvendige tilsetninger, og dette er gjort i løpet av en drøy time! Det ensete du trenger er melk og eddik, og vips så har du laget ost :) Perfekt å kunne lage egen ost og servere til julefrokosten, eller hva med å gi bort denne i julegave? Produktet du trenger finner du på https://www.coolstuff.no/Lekue-Lag-din-egen-ferskost.
 Liten og lett :)


Det eneste du trenger å gjøre er å fylle den hvite bollen med 1 liter melk, sette den i mikroovnen i 1-2 minutter før du tilsetter 1 ss + 1 ts eddik og 2 ss sitronsaft og rører om. Deretter lar du den hvile i 30 minutter (da har melken klumpet seg) før du bruker den medfølgende silen, etter det setter du silen tilbake i den hvite bollen, setter på lokket og lar den stå i kjøleskapet i 1 time. Nå har du fersk ost!


Så godt og så utrolig enkelt!
Denne osten kan du jo smaksette med det du ønsker, for eksempel kan du hakke ferske urter å ha rundt slik at det blir en urterull, eller blande i ulike krydder, her er det bare å bruke fantasien. Sammen med bruksanvisningen til dette produktet fulgte det også med flere oppskrifter på ulike typer ost og varianter du kan lage. Denne synes jeg virkelig var praktisk og kommer garantert til å benytte meg mye av i tiden fremover :) Så jeg skal tipse deg om flere måter å bruke denne på når jeg får testet ut mer!

Perfekt til kjeks eller knekkebrød!
Frister det? 
Er du ikke ferdig med årets julegaver kan denne være en super fin og annerledes gave å gi. Eller så er det mange andre morsomme og praktiske gaver å finne på https://www.coolstuff.no. Her finner du garantert noe til alle og enhver, i tillegg er det bra priser og rask levering med gratis frakt ved kjøp over 499 kr, samt 2 års garanti. Så følg linken å se på de ulike produktene og bestill julegavene dine HER.

Kommentarer

Populære innlegg