Slik ble halloween middagen!
Hei og god onsdag, den første dagen i november.
Håper du hadde en morsom og skummel halloween feiring i går. Her ble det en vellykket kveld med middags gjester. Det var flott å ha gjester slik at jeg fikk prøvd ut flere morsomme småretter enn jeg hadde gjort elles, men før vi kunne begynne å spise maten jeg hadde laget måtte jeg forklare for gjestene hva de ulike tingene egentlig var. Alle var litt skeptiske, men når dem først tok mot til seg og smakte syntes dem det var godt til tross for et litt uvanlig utseendet.Så nå har jeg lyst til å vise deg det jeg serverte i går, og du skal også få en liten forklaring på hva alt er :)
Dette er en red velvet kake, penslet med en sirups-blanding, pyntet med marsipan og tilslutt penslet med jordbærsyltetøy.
Den andre desserten ble panna cotta med jordbærsaus, pyntet med kiwi og sjokoladekule slik at det ble et øye.
Devil eggs pyntet med oliven.
Disse krakelerte eggene ble virkelig kule!
Gresskar som spyr ut masse guacamole med hjemmelaget lilla maischips og tortillachips.
Brød farget svart og formet til edderkopp.
Epletenner.
Paprika fylt med spaghetti.
Pølsefinger må alltid med.
Og selvfølgelig vettskremte mumiepølser i bacon!
Marinerte kyllingvinger som var flaggermusvinger på en slik dag ;)
Søtpotetmos, dette var den eneste tingen som hadde en naturlig halloween farge!
Farget blomkål sammen med rødkål.
Kandiserte sorte epler.
Brødfingere med mandel negl og rosmarin, samt ketchup og svart sennep måtte også med på bordet.
Så her ble det litt for enhver smak :)
Hvis det er en anledning du kunne tenkt å servere noe av dette, eller bare er interessert i hvordan jeg har gjort det, så skriv inn en kommentar for jeg deler gjerne oppskriftene med deg.
Nyt den første dagen i november :)
Kommentarer
Legg inn en kommentar