På tide med en oppdatering!
Nå synes jeg det er på tide med en aldri så liten oppdatering til deg! Driver tross alt ikke bare med kjøkkentjeneste ;) Men når jeg driver ute nå merkes det godt at det er høsten, for det er ikke akkurat like god temperatur som for litt siden, så den er det nok bare å vente til neste år med å kjenne på igjen. I stedet for varmen ute er det heldigvis mye annet fint å glede seg over om høsten og vinteren. Alle årstider har sin sjarm :)
Nå har jo grønnsakene begynt å få den riktige størrelsen, så det er tid for innhøsting! Henger litt etter siden jeg kom sent i gang med såingen i år, men det har gått helt fint som du ser :)
Det er tydelig at det har blitt mørkere om kvelden, for det er da grønnsakene vokser mest. Så siden dem har vokst så godt frem uten problemer, viser det seg at jeg valgte riktig sted for å lage et grønnsaksland tidligere i sommer. Tenk at disse store fine grønnsakene jeg nå tar opp av jorden bare var noen usle små frø og knoller for en kort tid siden. Det er jo helt fantastisk.
Siden grønnsakene nå skal opp fra jorden, passer det veldig bra at jeg har en så flink samboer, for innerst i hjørnet i kjelleren begynner spisskammerset virkelig å ta form og er snart klart til å fylles opp med det jeg dyrket frem og ikke minst laget den siste tiden. Det gjenstår bare en hjemmesnekret dør og at jeg maler, så er det klart. Du skal selvfølgelig få se hvor fint det har blitt når det er helt ferdig.
Endelig har jeg fått gjort det fint i innkjøringen våres også! Har luket og spadd vekk alt ugresset som var der, raket det jevnt, lagt på duk og nå fylt på med bark (snart ferdig). Må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet i forhold til utgangspunktet.
Dette er bilder før jeg begynte og under er bilder av hvordan det har blitt nå, gjenstår litt mot gjerdet bare :)
Så nå er det bare å begi seg ut på neste plass som skal få litt bark, selv om jeg gjerne skulle ønske at det var flere plasser akkurat nå, for våt bark er ikke noen lettvekter jobb ;) Men det må nok litt mer bark til, blant annet i skråningen hvor jeg la på tidligere, for der var jeg visst litt tilbakeholden med mengden, så ugresset kom seg litt lettere igjennom enn jeg hadde ventet. Hele skråningen med hekk som jeg klipte helt ned har forresten kommet opp igjen, så frisk og fin. Det er jo supert!
Og sist men ikke minst er prosessen med å gjøre de flotte svartsurbærene om til vin! Dette er ikke gjort i en håndvending så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og håpe på at resultatet blir bra, om noen måneder ;)
Nå har jo grønnsakene begynt å få den riktige størrelsen, så det er tid for innhøsting! Henger litt etter siden jeg kom sent i gang med såingen i år, men det har gått helt fint som du ser :)
Det er tydelig at det har blitt mørkere om kvelden, for det er da grønnsakene vokser mest. Så siden dem har vokst så godt frem uten problemer, viser det seg at jeg valgte riktig sted for å lage et grønnsaksland tidligere i sommer. Tenk at disse store fine grønnsakene jeg nå tar opp av jorden bare var noen usle små frø og knoller for en kort tid siden. Det er jo helt fantastisk.
Siden grønnsakene nå skal opp fra jorden, passer det veldig bra at jeg har en så flink samboer, for innerst i hjørnet i kjelleren begynner spisskammerset virkelig å ta form og er snart klart til å fylles opp med det jeg dyrket frem og ikke minst laget den siste tiden. Det gjenstår bare en hjemmesnekret dør og at jeg maler, så er det klart. Du skal selvfølgelig få se hvor fint det har blitt når det er helt ferdig.
Endelig har jeg fått gjort det fint i innkjøringen våres også! Har luket og spadd vekk alt ugresset som var der, raket det jevnt, lagt på duk og nå fylt på med bark (snart ferdig). Må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet i forhold til utgangspunktet.
Dette er bilder før jeg begynte og under er bilder av hvordan det har blitt nå, gjenstår litt mot gjerdet bare :)
Så nå er det bare å begi seg ut på neste plass som skal få litt bark, selv om jeg gjerne skulle ønske at det var flere plasser akkurat nå, for våt bark er ikke noen lettvekter jobb ;) Men det må nok litt mer bark til, blant annet i skråningen hvor jeg la på tidligere, for der var jeg visst litt tilbakeholden med mengden, så ugresset kom seg litt lettere igjennom enn jeg hadde ventet. Hele skråningen med hekk som jeg klipte helt ned har forresten kommet opp igjen, så frisk og fin. Det er jo supert!
Og sist men ikke minst er prosessen med å gjøre de flotte svartsurbærene om til vin! Dette er ikke gjort i en håndvending så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og håpe på at resultatet blir bra, om noen måneder ;)
Ønsker deg en fin kveld videre :)
Kommentarer
Legg inn en kommentar